11/23/2016 21:30

Visjaukākā bērnudārza “Pīlādzītis” kolektīvam!

Katram pumpuram ir vajadzīgs laiks, saule, gaiss un mitrums, lai uzziedētu un nestu sēklas. Tā arī mēs savas vēlmes ar varu nevaram īstenot. Neatlaidība un sīksta pacietība vainago darbu un palīdz arī mazā dārzā izaudzēt krāšņas rozes.

(Z. Mauriņa)

Vienmēr ar lepnumu esmu teikusi, ka mani bērni IR šīs izglītības iestādes audzēkņi, jo viņu lielā vēlme ikdienā ar prieku apmeklēt bērnudārzu, ir, manuprāt, svarīgākais nosacījums, ka TE VISS IR KĀRTĪBĀ!

Ikreizar lielu apbrīnu un sajūsmu esmu nolūkojusies uz Jūsu kolektīva skolotājiem, jo tik daudz, tik rūpīgi, tik pacietīgi, tik uzmanīgi, tik iecietīgi un pamatīgi ar bērniem spēj darboties retais.

Jūs vienmēr spējat paveikt to, kam mums, vecākiem, itin bieži pietrūkst pacietības, uzmanības un, ko tur slēpt, arīlaika. Gan jau kādam mūsu sauļukam, princesītei, zaķēnam, lāčukam, bumbulītim un mīļumam tieši Jūs iemācījāt kārtīgi turēt karoti rokā, sašņorēt šņores, aizpogāt pogas, pareizi uzvilkt drēbītes, bet kur nu vēl pirmais burts, pirmais cipars, pirmais otas vilciens, pirmā dziesma! Šo sarakstu var turpināt bezgalīgi.

Jūsu neierobežotā mīlestība pret mūsu bērniem ir nenovērtējama, iespējams, mazliet pat atstājot novārtā savu dzīvi,Jūs pilnībā ziedojaties savam darbam – savam aicinājumam. Un es, kā mamma, esmu bezgalīgi pateicīga Jums par to!

Bet bērnudārza kolektīvs nav tikai pedagogi. Arī auklītes, pavāres, tehniskie darbinieki, medmāsiņa un visi, kas mums tik ierastajā ikdienā kā neredzami rūķīši ir atbildīgi par mūsu bērnu labsajūtu, veido vienotu saimi ar skanīgu nosaukumu “Pīlādzītis”. Diez vai pilnvērtīgs izglītojošais process varētu notikt, ja mūsu lolojumi netiktu pienācīgi apčubināti, samīļoti, pieskatīti, garšīgi un sātīgi pabaroti, izvesti pastaigās jauki sakoptos un labiekārtotos pastaigu laukumiņos.

Tāpēc visam Jūsu lielajam kolektīvam šajā krāšņajā jubilejā vēlu degsmi acīs, bezgalīgu mīlestību sirdī, nenogurstošu darba sparu rokās, lai Jūsu saskanīgais kopdarbs attīsta un pilnveido MŪSU “PĪLĀDZĪTI”!

Aija Jakovele - Mārtiņa, “Pīlādzīša” 2006. gada absolventa, un Līgas, 7.grupiņas audzēknes, mamma

 

 

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>