10/01/2014 16:32

Starptautiskajai mūzikas dienai veltīts koncerts ar jauno talantu piedalīšanos 1.oktobrī

2014.gada 1.oktobrī "Pīlādzītis" bērni uzņēma viesus no Krāslavas mūzikas skolas.

2014.gada 1.oktobrī "Pīlādzītis" bērni uzņēma viesus no Krāslavas mūzikas skolas.

Pirmo Starptautisko mūzikas dienu plaša sabiedrība atzīmē kopš 1975 . gada 1. oktobra, aizsākot jaunu, UNESCO Starptautiskās mūzikas padomes rosinātu, iniciatīvu ar mērķi veicināt estētisko vērtību un mūzikas pieredzes izpratni, kā arī radošās apmaiņas iespējas Eiropā un pasaulē. "Pīlādzītī" 1.oktobrī sevi apliecināja  talantīgie topošie mūziķi no Krāslavas mūzikas skolas.

Bērnudārza audzēkņi nelielā koncertiņā baudīja skaņdarbus vijoles, klavieru, akordeona, ģitāras un saksofona izpildījumā.

Starptautiskās Mūzikas dienas koncertā piedalījās arī iestādes absolventi, kuri īpaši priecēja pirmsskolas skolotājas. Jaunie mūziķi koncertā atskaņoja Mocarta, Ščedrina, Diabelli, Gradecka un citu komponistu skaņdarbus.

Pateicamies par koncertu:

Krāslavas mūzikas skolas skolotājiem L.Ivanovai, I.Laurai, A.Kuzmičai, J.Mihailovai, A.Livčam, M.Pitrānam, J.Greckim, I.Milašai, kā arī  jaunajiem talantīgajiem mūziķiem: R.Maksimovam, J.Nartišai, E.Karolei, A.Kozačukai, V.Nartišam, T.Podjavai, D.Pantelejenko, K.Lukaševičai, L.Dzalbei.

 

J.Vorošilova, Krāslavas novada PII „Pīlādzītis” vadītājas vietniece izglītības jomā.

Jaunākās ziņas

2024.gada dambretes turnīrs

2024.gada 27.martā norisinājās Dambretes turnīrs 10. un 5.grupu...

>>

Starptautiskā bērnu grāmatu diena

2. aprīlī tiks atzīmēta Starptautiskā bērnu grāmatu diena. Jau kopš...

>>