06/27/2016 11:31

Skolēnu nodarbinātības pasākums

Ar Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) atbalstu "Pīlādzītī" vasaras brīvlaikā no 01.06. strādāja divas Krāslavas skolnieces par pirmsskolas skolotāju palīgiem.

Diānai Vasiļjevai ir 16 gadi, viņa ir mūsu iestādes absolvente, bet 2014.gadā jau strādāja kā brīvprātīgā vasaras Nometnē "Bērnu piedzīvojumu agentūra"; savukārt Sandrai Gaiļevičai ir 18 gadi un viņa šogad arī iesaistījās Ēnu dienas pasākumā, kad skolēni vēroja pirmsskolas skolotāju darbu.

Piedaloties NVA vasaras nodarbinātības pasākumā, skolniecēm tika nodrošināti darba vadītāji, kuri palīdzēja apgūt darba pienākumus un palīdzēja darba laikā.

Gan Diāna, gan Sandra bija ļoti atbildīgās un skolēnu nodarbinātības pasākums vasaras brīvlaikā ļāva mūsu iestādei efektīvāk organizēt darbu mazāko bērnu grupās, jo dienā skolnieces ļoti labi palīdzēja aprūpēt un pieskatīt bērnus.

Viens no pasākuma mērķiem - jau skolas laikā sniegt jauniešiem praktisku priekšstatu par darba dzīvi, lai viņi savlaicīgi uzzinātu, kas ir CV, darba intervija, konkurētspēja, darba līguma noslēgšana, darba pienākumi un darba attiecības.

Jaunākās ziņas

2024.gada dambretes turnīrs

2024.gada 27.martā norisinājās Dambretes turnīrs 10. un 5.grupu...

>>

Starptautiskā bērnu grāmatu diena

2. aprīlī tiks atzīmēta Starptautiskā bērnu grāmatu diena. Jau kopš...

>>