01/21/2016 09:50

Mazgā rokas pareizi!

21.janvārī "Pīlādzītī" ierodās Ziepju Burbulīte un Mikrobs, kuri atraktīvā, teatrālā un mazos smīdinošā veidā ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas radītu roku mazgāšanas dziesmu mācīja, kāpēc, kad un kā ir jāmazgā rokas.

Roku mazgāšana - ikdienas sastāvdaļa, kas bērnam būtu jāapgūst no mazotnes jau ģimenē. Mediķi ir pierādījuši, ka cilvēks var saslimt ar neskaitāmām slimībām, ja regulāri un pareizi netiek mazgātas rokas.

Tādēļ, lai aktualizētu roku higiēnas nepieciešamību un jau pirmsskolas vecumā iemācītu pareizas un regulāras roku mazgāšanas nozīmīgumu, AS Drogas radīja korporatīvās sociālās atbildības projektu – Vispasaules roku mazgāšanas dienu Latvijā (kas visā pasaulē tiek atzīmēta 15. oktobrī).

"Roku mazgāšanas dienas" pasākumā piedalījās 4-6-gadīgie "Pīlādzītis" bērni. Katrs dāvanā saņēma ziepes un lai roku mazgāšanas svarīgums bērniem paliktu atmiņā pēc iespējas labāk un ilgāk, arī citus izglītojošus materiālus – plakātus ar 8 roku mazgāšanas soļiem, īpašas darba lapas zīmējumiem, kuros bērni var uzzīmēt apgūto, un uzlīmes.

Pateicamies AS Drogas par iespēju ņemt dalību projektā!

Visus materiālus lejuplādēt un plašāku informāciju var apskatīt www.mazgarokas.lv .

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>