12/05/2016 16:39

Labdarības tirdziņš Laumas ārstēšanai

Ziemassvētki - laiks, kad iestādē notiek tradicionālie labdarības tirdziņi.

Aicinām aktīvi apmeklēt un ņemt dalīdu ar paštaisītiem darinājumiem Ziemassvētku labdarības tirdziņā, kas notiks 14.decembrī.

Nopelnīto naudu ziedosim Laumas ārstēšanai.

 

 

 

Lūgums palīdzēt!

Ir jau pagājis gads, kopš Lauma cīnās ar kaulu vēzi. Nepareizi uzstādītās diagnozes dēļ Laumai tika amputēta kāja. Ar Jūsu palīdzību Lauma ilgu laiku uzturējās Vācijā. Veselība uzlabojās un valsts atteica tālāko atbalstu.

Augustā Lauma ar mammu atgriezās Latvijā pie mazā brāļa un tēta. Uzturošās ķīmijas terapijas vecāki nolēma turpināt Latvijā, taču pēc katras no tām meitene atkopās aizvien sliktāk, un rezultātā tika konstatētas arī metastāzes plaušās.  Atkārtoti sazinoties ar Vācijas ārstiem, tika nolemts piemērot cita veida ķīmijas terapiju Vācijā un pēc veselības stāvokļa uzlabošanās veikt plaušu operāciju Minhenē. Jau trīs nedēļas Lauma ar mammu atrodas Vācijā, veikta pirmā ķīmijterapija. Ir sākušās sāpes amputētajā kājā, tiek veikti izmeklējumi un būs nepieciešama operācija arī kājai. Valsts atbalstu Lauma nesaņem, katras ķīmijas izmaksas ir 11200 eiro, pēc operācijām  plaušās un kājā vēl būs nepieciešami šādi 4-6 šādi ķīmijterapijas kursi. Lielas izmaksas prasa uzturēšanās slimnīcā un viesnīcā, analīžu veikšana un veselības stāvokļa uzlabošana pēc ķīmijterapijas, nepieciešamas dārgas zāles.

Lauma un vecāki cer, ka izdosies savākt nepieciešamos līdzekļus, un drīzos Ziemassvētkus Lauma jau sagaidīs pēc veiksmīgi pārciestām operācijām. Tik ļoti vēlos glābt savu mazo Laumiņu, kurai šobrīd ir 10 gadi, ka neredzu citas iespējas viņai palīdzēt, kā vēlreiz pazemīgi lūgt tieši Jūsu palīdzību un atbalstu.

Ja ir iespēja palīdzēt Laumai, ziedojumus ar norādi «Laumas ārstēšanai» var veikt:

Laumas mātei Anitai Dzalbei, personas kods 240681-12401, SEB bankas konts:

LV87UNLA0095120706010

Ar cieņu un cerību uz Jūsu atbalstu, labas veselības vēlējumiem Laumas vecmāmiņa Anna Dzalbe annadzalbe@inbox.lv; tel.25915993

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>