12/07/2017 12:19

Labdarības tirdziņš

Šogad labdarības tirdiņu organizēsim par labu jaunajai krāslavietei, mūsu bērnudārza bijušajai audzēknei Sandrai Bittei.

Sandrai Bittei, 2010.gadā 22 gadu vecumā negaidītu veselības problēmu dēļ izmainījās visa dzīve. Pēc 4 nedēļām esot komā pēc insulta sekas uz veselību bija neatgriezeniskas.

Šodien Sandra iemācījās ar to sadzīvot un turpina pielāgoties tiem izaicinājumiem, kas nākuši līdz ar šo diagnozi. No bezcerīga gadījuma pēc ārstu teiktā toreiz, pēc gultas kopšanas gadiem ilga perioda šobrīd Sandra var jau lepoties ar lēnu, bet tomēr patstāvīgu atnākšanu no gultas līdz virtuvei.

 

Nepārtraukti Sandra strādā pie sava veselības stāvokļa uzlabošanas, ikdienu pavada cīņa ar sekām, kas nāca pēc insulta. Reabilitācija nākotnē ir ļoti svarīga, lai iegūtās prasmes nezaudēt. Visu šo gadu laikā Sandra un viņas ģimene ir cītīgi centušies uzlabot veselības stāvokli un tagad, kad jau ir sasniegumi un pārmaiņas, gribētos arī uzlabot dzīves kvalitāti. Piemēram, iegādājoties atbilstošus traukus ēšanai, vai arī klaviatūru pielāgotu viņas vajadzībām. Protams, svarīgākais ir regulāras rehabilitācijas, ir ieplānotas sanatorija procedūras.

Ziemassvētku labdarības tirdziņš notiks 14.decembrī no plkst. 8.00 līdz 18.00.

 Katrs var ziedot tirdziņam savus rokdarbus, kulinārijas izstrādājumus, suvenīrus, pašdarinātās rotas, atklātnītes u.c. Visu savākto naudas summu ziedosim Sandras veselības uzlabošanai.

 

 

Jaunākās ziņas

2024.gada dambretes turnīrs

2024.gada 27.martā norisinājās Dambretes turnīrs 10. un 5.grupu...

>>

Starptautiskā bērnu grāmatu diena

2. aprīlī tiks atzīmēta Starptautiskā bērnu grāmatu diena. Jau kopš...

>>