10/20/2021 08:10

Iestādes vadītājas aicinājums

“Mēs nākam no bērnības, it kā no kādas valsts.. “- Antuāns de Sent-Ekziperī

Sveiciens visiem no bērnības valsts, no Krāslavas novada PII “Pīlādzītis”’! Pavisam drīz, 24. novembrī, mūsu bērnudārzam apritēs 35 gadi.

Kolēģi, esošie un bijušie, paldies jums par ieguldījumu bērnudārza attīstībā! Pateicoties mūsu kopdarbam, sadarbības partneru atbalstam, mēs esam tādi, kādi esam!

Šai sakarā es, iestādes vadītāja Svetlana Rukmane, aicinu mūsu bijušos un esošos darbiniekus uzrakstīt savu atmiņu rakstu. Mūsu bērnudārzā strādāja daudz interesantu, radošu personību, kuras tagad jau pelnītā atpūtā. Daudzi arī no esošajiem darbiniekiem cītīgi darba pienākumus iestādē veic jau vairāk par 30 gadiem. Tāpēc, mūsu mīļie darbarūķi, katram no jums ir atmiņas, ar ko dalīties (gan iespaidi, gan jaukie kolēģi, kuriem pateikties, gan daudz kas cits)…neaizmirstiet klāt pievienot kaut dažas no fotogrāfijām, norādot fotogrāfiju autoru vai vismaz: foto no tāda un tāda arhīva (no teksta autora arhīva, ģimenes albuma, iestādes arhīva u.tml).

Ļoti gaidīšu atmiņu rakstus līdz šī gada 1. novembrim; lūdzu sūtīt tos elektroniskā veidā: pii.piladzitis@inbox.lv ar norādi vadītājai atmiņu raksts; Rakstus publicēšanai sūtīsim arī Krāslavas vēstis. Veidosim iestādes darbinieku atmiņu rakstu krājumu kopā!

iestādes vadītāja Svetlana Rukmane

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>