09/03/2015 09:37

ĢIMEŅU FOTO UN VIDEO KONKURSS “MANA SPORTISKĀ ĢIMENE”

1.     Vispārīgie jautājumi:

·        Krāslavas novada PII “Pīlādzītis un biedrības „Pīlādzītis klubs” foto/video  konkurss „MANA SPORTISKĀ ĢIMENE””  ir viens no pasākumiem iestādes dalībai Eiropas Sporta nedēļas 2015  un  Veselības nedēļas jeb MOVE WEEK 2015 programmu aktivitāšu ietvaros, kas  notiks 2015. gadā  no 7. līdz 27.septembrim.

·        Konkursu organizē Krāslavas novada PII “Pīlādzītis” un biedrība „Pīlādzītis klubs”, aicinot piedalīties savus darbiniekus, bērnus un viņu vecākus, kā arī visus interesentus.

·        Konkursa dalībnieku skaits un vecums nav ierobežots.

·        Konkursā var piedalīties gan individuālie autori, gan autoru kolektīvi.

·        Katrs dalībnieks var iesniegt tikai savus darbus, kas nav aizgūti no citiem autoriem; konkursa darbu skaits no viena autora nav ierobežots.

2.     Konkursa mērķi:

·        popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs.

3.     Pamatprasības iesniedzamiem foto/video variantiem:

·        dalībnieki iesniedz pašfilmētu foto vai video, kuru sižets atbilst konkursa tēmai un mērķim;

·        Darbiem pievieno nosaukumu un īsu komentāru

·        ziņas par autoriem iesniedz kopā ar foto/video  (vārds, uzvārds, adrese, vecums, telefona numurs, e-pasta adrese)

·        konkursa darbus iesniedz uz adresi: Aronsona 1, PII “Pīlādzītis” Krāslava, LV-5601; vai atsūta uz e-pastu: pii.piladzitis@remove-this.inbox.lv (var atsūtīt failus vai interneta adresi, kur var noskatīties darbus)

 4.      Konkursa organizācija:

·        Par konkursa norisi atbild  Krāslavas novada PII “Pīlādzītis” administrācija un biedrības “Pīlādzītis klubs” valde.

·        Konkursa darbu variantus jāiesniedz līdz 2015. gada 30. septembrim pēc adreses: PII “Pīlādzītis”, Aronsona 1, Krāslava, LV -5601; vai uz e-pastu: pii.piladzitis@inbox.lv.

·        Iesniegtos variantus vērtēs komisija sekojošā sastāvā: iestādes vadītāja, iestādes sporta skolotāja, iestādes padomes priekšsēdētājs vai vietnieks,  iestādes ārsta palīgs, biedrības “Pīlādzītis klubs” valdes locekļi.

·        Uzvarētājs  tiks paziņots un apbalvots Drošības nedēļas pasākumā 2015.gada oktobrī.

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>