03/05/2015 11:09

Ekskursija uz mūzikas skolu

No 9. līdz 15. martam Latvijā notiks radošās darbības nedēļa "radi!2015": radi! kā sociālas kustības virsmērķis ir veicināt izpratni un interesi sabiedrībā par radošo un kultūras industriju sektoru, radošumu veicinošu izglītību, inovācijām, zināšanu ekonomiku un radošu pārvaldību, parādot Latvijas pieredzi un sasniegumus.

Šogad radi! kustība jau piekto gadu aicina izzināt, parādīt un apzināties Latvijas radošuma iespējas, radot un darot. Radošās darbības nedēļā tiek plānota daudzpusīga satelītpasākumu programma dažādām mērķauditorijām ar labākajiem pašmāju sadarbības piemēriem, apliecinot radi! kā proaktīvu kustību.

Krāslavas novada PII "Pīlādzītis" iesaistijās radi! kustībā un pasludināja martu par radošuma mēnesi. Radošuma mēnesi atklāja sagatavošanas grupu bērnu ekskursija uz Krāslavas mūzikas skolu ar mērķi iepazīstināt bērnus ar mūzikas izglītības iespējām mūsu pilsētā, ieinteresēt nodarboties ar mūziku un iestāties Mūzikas skolā.

Ekskursijas laikā bērni redzēja Mūzikas skolas kabinetus, dažādus mūzikas instrumentus. vēroja un klausījās kā notietk stundās un mēģināja spēlēt dazādus ritmus ar sitamiem instrumentiem.

Paldies Mūzikas skolas pedagogiem par sadarbību!

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>