09/26/2014 14:58

Drīz skola?!

Līdz ar sārtām kļavu lapām, dzērvju kāsīm un raibām asterēm pienāk skolas un bērnudārza gaitu sākuma laiks.

Krāslavas novada PII „Pīlādzītis” šī tradīcija tiek turpināta vairākus gadus, kad bērnu rosība saistās ar jautājumu: „Drīz skola?!”

Šis mācību gads PII „Pīlādzītis” sagatavošanas grupām nebija izņēmums. Saņemot Krāslavas pamatskolas aicinājumu, 12.grupas audzēkņi, ar mīļo vecāku svētību ceļojumam, devās pretī šim izaicinājumam.

Rudenīgais laiks nepārsteidza. Kā vienmēr dāliju pušķi, smaids sejā, skaļas čalas pavadīja, nu jau gandrīz skolniekus, ceļojuma mērķa sasniegšanā. Solis bija ļoti steidzīgs, jo kavēties nedrīkstēja.

Skolā Pīlādzīša audzēkņus sagaidīja ne tikai Krāslavas pamatskolas čaklās bitītes, bet arī nākamie klasesbiedri un draugi no PII „Pienenīte”, kurus bērni sveicināja pēc siltajām vasaras brīvdienām. Pirmsskolu audzēkņiem bija dota iespēja aktīvi piedalīties īstās skolas dienas procesā. Pirmsskolnieku dienā bija veselas četras stundas, kur bērni sevi pierādīja dziedot, spēlējot orķestri, piedaloties pasakas inscinējumā, „say, Hello” angļu valodas stundā, kā arī aktīvi un jautri sportojot.

Lai gan dažam pirmsskolēnam skolas krēsls bija vēl mazliet par lielu, sporta zāle par plašu, kāpnes par augstu, taču tas netraucēja apgūt jaunās zināšanas un jautri pavadīt laiku. Pīlādzēniem šis ceļojums paliks atmiņā ar krāsainiem taureņiem, smaidīgām skolotājām, laipnu un viesmīlīgu direktori, kā arī cerību, ka drīz mēs arī kļūsim par īstiem skolniekiem.

Krāslavas novada PII”Pīlādzītis” 12. grupas skolotāju, vecāku un audzēkņu vārdā pateicamies Krāslavas pamatskolas administrācijai, skolotājām Everitai, Ilonai, Zigrīdai un Lāsmai, čaklām bitītēm, Patrīcijai, Alīnai un Lāsmai par to, ka spējāt padarīt pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņus vēl laimīgākus.

Iespaidos dalījās Žaneta Moiseja un Rasma Krumpāne

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>