02/27/2015 15:35

Atbalsta sistēma izglītojamo individuālo spēju attīstībai

PII "Pīlādzītis" rūpējas par bērnu individuālo spēju attīstību. Šogad skolotājas daudz uzmanības velta bērnu dzīves pieredzē balstītai apmācībai.

• 24.02. bija organizēta atklātā nodarbība 7.grupā: „Pilsonisko prasmju attīstība”. Nodarbībā bērni demonstrēja labas zināšanas, tika veidoti pamati saudzīgai attieksmei pret dzimto zemi un tās dabu. Bērni stāstīja viešņai no Āfrikas, kāda ir mūsu Dzimtene Latvija, kādi zvēri un putni dzīvo mūsu mežos un ko bērni plāno darīt Lielajā talkā.
• 25.02. notika atklātā nodarbība 6.grupā: „Dzīvesdarbības prasmju attīstība”. Bērniem tika mācītas higiēnas iemaņas, ēšanas kultūras iemaņas, uzvedības prasmes pie galda, pašapkalpošanās prasmes. Maziem bērniem bija ļoti interesanti ciemoties pie Lāča un kopā ar Sivēnu darboties.
• 26.02. notika atklātā nodarbība 2.grupā: „Dzīvesdarbības prasmju attīstība”; Ļoti interesanta, jaukā nodarbībā bērni kopā ar Pepiju Gārzeķi gatavoja sviestmaizes, iepirkās veikalā, mācījās, kādi produkti ir veselīgi un palīdzēja kopt virtuves galdu. Vēl paši mazākie bērni "Pīlādzītī" jau prata sasveicināties 3 valodās: latviski, krieviski un angliski!
• 27.02. tika rīkota atklātā nodarbība 10.grupā: „Modelēšana un eksperimenti matemātikas nodarbībās”. 6-gadīgiem bērniem bija daudz interesantu uzdevumu, vajadzēja pašiem veidot daudzveidīgus ciparu un skaitļu modeļus, eksperimentēt un secināt; bērni darbojās ar lielu interesi, īpaši ar Ciparu fejas skaitīšanas mašīnu.

Jaunākās ziņas

2024.gada dambretes turnīrs

2024.gada 27.martā norisinājās Dambretes turnīrs 10. un 5.grupu...

>>

Starptautiskā bērnu grāmatu diena

2. aprīlī tiks atzīmēta Starptautiskā bērnu grāmatu diena. Jau kopš...

>>