05/14/2015 15:23

Akcija“Laiks labiem darbiem!”

15. maijā visā pasaulē tiek atzīmēta Starptautiskā Ģimenes diena, tādēļ gribam šo akciju veltītsabiedrības pamatam - ģimenēm,lai  padarīt  viņu  ikdienu krāšņāku, bagātāku, priecīgāku!

     Sniedzot palīdzību Krīzes centrā Krāslavas novada ģimenēm, cietušām no vardarbības, saskārāmies ar situācijām, ka dažas ģimenes ar bērniem  saskārās ar milzum problēmām un  spēj izdzīvot ar ienākumiem krietni  mazākiem par izdzīvošanas līmeni, pie tam šie ienākumi ir ļoti neregulāri.

Zinot to, ka mūsdienās ģimene  nesaņem pienācīgu uzmanību un atbalstu  ne no valdības, ne no politiķu,  ne no  citu institūciju puses, aicinām plašu sabiedrību   savu iespēju robežās sniegt tām  atbalstu.  Lai arī tās ģimenes, kurām klājas grūti, kuras bieži vien nevar atļauties liekus tēriņus, kuras zaudēja cerību un ir samierinājušās ar savu bēdīgo situāciju un problēmām, varētu sajust ka viņi nav vientuļi, ka tomēr  pasaulē ir cerībā un ir  kāds, kas domā par tevi....

     Tādēļ visus labas  gribas cilvēkus aicinām iesaistīties akcijā  un  dažādā veidā  sniegt atbalstu Krāslavas novada ģimenēm  -  sniedzot  atbalstu  vai nu ar  savām mantiņām- lietotiem  un   jauniem: apģērbiem, rotaļlietām, mācību piederumiem, sadzīves priekšmetiem un citu, vai citādi, piemēram  sarīkojot svētkus ģimenei - aizvedot viņus  vai bērnus  uz koncertu, baseinu, kafejnīcu, vai palīdzēt sakārtot istabu, labiekārtot  piemājas teritoriju, vai sniedzot  atbalstu ar naudiņu kādai konkrētai lietai  un citādi.

          No savaspuses varam uzņemties atbildību un saskaņojot ar ģimenēm, sniegt vismaz 20 Krāslavas novada ģimeņu kontaktus, kurām   būtu nepieciešams  atbalsts   un palīdzība.  Varam palīdzēt organizēt to sniegšanu tiešā vai  netiešā veidā, organizējot palīdzības piegādi vai atbalsta pasākumus.

Ar cieņu biedrības Ģimenes atbalsta centrs “Atvērtība”  valdes  priekšsēdētāja  Raisa Vagale 

Kontakttālruni 65622900, 22388217 Krāslava 14.05.2015. 

Jaunākās ziņas

Olimpiskā diena 2024

Olimpiskais mēnesis Latvijā noslēdzās 26. aprīlī ar Olimpiskās dienas...

>>

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, bet...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>