09/25/2016 14:22

47. starptautiskais bērnu mākslas darbu konkurss

Arī šogad, sadarbībā ar Pentel - vienu no lielākajiem kancelejas preču ražotājiem pasaulē, Japānā tiek rīkots 47. starptautiskais bērnu mākslas darbu konkurss. Šīs konkurss kopš 1970.g. tiek organizēts katru gadu un ir viens no lielākajiem Japānā. Iepriekšējam, 46. starptautiskajam bērnu mākslas darbu konkursam pieteikušies ap 20 000 darbu no 40 valstīm, un ap 100 000 no Japānas. No Latvijas tika godalgoti 20 uzvarētāji! Aicinām arī šogad bērnu vecākus un mācību iestādes piedalīties un sūtīt Jūsu bērnu darbus uz Rimpeks biroju līdz 24.10.2016.! 47. STARPTAUTISKĀ BĒRNU MĀKSLAS DARBU KONKURSA NOTEIKUMI:

Kas var piedalīties?

  • Konkursā ir laipni aicināti piedalīties bērni līdz 15 gadu vecumam.
  • Viena persona var iesniegt tikai vienu darbu. Bērnam darbu jārada patstāvīgi, bez skolotāju, vecāku, vai citu personu palīdzības. Toties pieaugušiem noteikti jāpalīdz bērnam parakstīt darbu saskaņā ar konkursa noteikumiem, lai darbs netiktu diskvalificēts!

Kādam jābūt konkursa darbam?

  • Darbam (zīmējumam, gleznai) jābūt izpildītam uz jebkura veida papīra vai uz citas pamatnes ar aptuvenu izmēru, kas nav lielāks par 54cm x 38cm.
  • Var izmantot jebkurus zīmēšanas materiālus pēc izvēles.

Kādas ir darbu iesniegšanas prasības?

  • Iesniedzot darbu, jāaizpilda darba apraksta formu FORM NO.1 un jāpielīmē to darba aizmugurē labajā apakšējā stūrī. Ar drukātiem burtiem angļu valodā, obligāti norādot autora vārdu, uzvārdu, vecumu, darba nosaukumu, skolas/ bērnu dārza nosaukumu, skolotājas/audzinātājas vārdu, uzvārdu.
  • Gadījumā, ja darbi tiek iesniegti no vienas klases, bērnudārza grupas, no mācību iestādes, tad jāizpilda arī darbu sarakstu veidlapu FORM NO.2, kurā jāiekļauj visi darba kārtas numuri (ENTRY NUMBER), darba nosaukums, autora vārds, uzvārds, vecums un dzimums.

Aizpildītas veidlapas FORM NO.1 paraugs: Darbu iesniegšanas termiņš SIA Rimpeks KP: 2016. gada 24.oktobris. Darbu iesiegšanas vieta: sūtiet pa pastu uz SIA "RIMPEKS KP", Pildas iela 16, Rīga, LV-1035, vai nododiet personīgi Rimpeks lielveikalā Pildas ielā 16, darba dienās no plkst. 9:00 -18:00. ! LŪDZU ŅEMT VĒRĀ, ka

  • darbi, kas neatbilst šiem noteikumiem, konkursā piedalīties nevar;
  • nosūtītie darbi kļūst par konkursa sponsora īpašumu un netiek atgriezti.

Apbalvojumi: 1. Japānas ārlietu ministra godalga (Japanese Foreign Minister's Award) 2. Augstākā zelta godalga (Supreme Gold Award) 3. Zelta godalga (Gold Award) 4. Sudraba godalga (Silver Award) 5. Bronzas godalga (Bronze Award) Darbu vērtēšana konkursa atbilstības noteikumiem notiks: Japānā, 2017.gadā JANVĀRĪ. Darbu izstāde: Japānā, Tokio, 2017.gadā MARTĀ. Rezultātu apkopošana: 2017.gada MAIJĀ (godalgas tiks nosūtītas pēc konkursa rezultātu izsludināšanas). Izstādes sponsors: Biiku Bunka Kyokai, Mākslas izglītības fonds (Foundation for Art Education).Izstāde notiek sadarbībā ar:

  • Japānas Ārlietu Ministriju (The Ministry of Foreign Affairs of Japan);
  • Japānas Izglītības, Kultūras, Sporta, Zinātnes un Tehnoloģijas Ministriju (The Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology);
  • Japānas avīzi Yomiuri Shimbun (The Yomiuri Shimbun)
  • Japāņu Mākslas Projektu Federācija (Japanese Federation of Artistic Design);
  • Japāņu Mākslas Izglītības Asociācija (Association of Japanese Art Education);
  • PENTEL Co Ltd.- vienu no lielākajiem kancelejas preču ražotājiem pasaulē, pasaules līderi jauninājumu jomā.

Vairāk informācijas: Rimpeks Klientu apkalpošanas Centrā pa tālr. 671-144-40.

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>